Presale gestart!

Presale gestart!

Bekijk de brochure van Kloosterdijck
Graag nemen we je mee naar Kloosterdijck, een fantastische plek om te wonen aan de Vlietdijk in Rosmalen. Met alles wat je nodig hebt in de buurt en 's-Hertogenbosch om de hoek. Door het gevarieerde aanbod is er voor bijna iedereen een plek in dit bijzondere nieuwbouwplan. In de brochure geven we je alle informatie die in deze fase voorhanden is. Zo lees je er alles over de locatie, de verschillende woningtypes en specifieke kenmerken, de plattegronden en de V.O.N. prijsranges. Blader eens door de brochure en laat je verassen!

(let op bekijk de brochure op een desktop - mobiel en tablet kennen beperkte functionaliteiten)

KLIK HIER OM NAAR DE BROCHURE TE GAAN

Schrijf je in voor de presale - speciaal voor de early birds!
Heb je na het lezen van de brochure al een voorkeur voor een of meerdere bouwnummers dan kun je het presaleformulier in de brochure invullen. Als je het presaleformulier invult en je besluit je uiteindelijk definitief in te schrijven bij de start verkoop, dan krijg je voorrang in de toewijzing van de woningen. Je bent er dan immers als een van de eerste bij en dat waarderen we!

Let op inschrijven voor de presale kan slechts tot en met 28 februari 2021, wees er op tijd bij!

Vragen?
Heb je vragen over de presale of de woningen? Neem dan contact op met de makelaars van Het Waare Huis via telefoonnummer 073-5236465, zij helpen je graag verder!

Start verkoop 
Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de verkoopdocumentatie en maken we definitieve prijsafspraken. We verwachten in maart officieel in verkoop te gaan met Kloosterdijck. Uiteraard brengen we je daar als eerste van op de hoogte via deze nieuwsbrief en de website. Tijdens de start verkoop wordt de uitgebreide verkoopbrochure inclusief verkooptekeningen, koperskeuzelijst en de definitieve prijslijst verstrekt. Je kunt je dan officieel inschrijven en je definitieve bouwnummerkeuze(s) kenbaar maken. Heb jij je ingeschreven voor de presale, dan heb je een streepje voor... wel zo fijn!