Nieuwsbrief december 2020

Nieuwsbrief december 2020

Kloosterdijck 

Kloosterdijck wordt écht een gave plek om te wonen! Gelegen aan de Vlietdijk, dé entree van De Groote Wielen, met alles wat je nodig hebt in de buurt, en de grote stad om de hoek. Een bijzonder nieuwbouwplan dat als een echte eyecatcher op een terp komt te liggen, als een abstracte referentie aan een klooster, omringd door water en omkaderd door een mix aan grasland, bomen, water en riet.

Kloosterdijck is aan de buitenzijde één geheel, robuust en karakteristiek! Zodra je Kloosterdijck binnengaat, kom je echt thuis. Lichte gevels met bijzondere metselwerkdetails en veel groen begroeten je hier. Een fijne intieme plek, sfeervol ingericht met ruimte voor parkeren, spelen én ontmoeten! 

Woningaanbod

Kloosterdijck biedt ruimte aan 30 koopwoningen, onderverdeeld in 8 hoek- en 22 tussenwoningen in verschillende groottes. De woningen bestaan uit 2, 3 of zelfs 4 woonlagen. Allemaal met platte daken, waardoor je optimaal geniet van de ruimte! De woningen zijn uiteraard volledig toekomstbestendig, gasloos, duurzaam en comfortabel. Elke woning beschikt over een heerlijke tuin, die aan de buitenzijde van het complex is gesitueerd. De tuinen worden ommuurd, zodat niet alleen je privacy is gewaarborgd, maar ook zodat Kloosterdijck zich presenteert als een eenheid. Kortom, een heerlijke plek om thuis te komen in de parkachtige omgeving van de Vlietdijk!

De architectuur krijgt vorm

In de afgelopen periode is de Monadnock architecten druk in de weer geweest met de verdere uitwerking van de woningontwerpen. Een robuuste, veelzijdige, maar ook verfijnde architectuur kenmerkt het ontwerp voor Kloosterdijck. Twee verschillende gevels en veel samenhang maken het geheel af. Hierbij delen we je graag als eerste een ‘sneak-preview’ van de mooie woning ontwerpen:
Kloosterdijck is markant vormgegeven met een entreebrug aan de westzijde welke toegang geeft tot de Vlietdijk.
Het balkon aan de oostzijde, als een venster, met uitzicht op het groene landschap rondom het complex, grenzend aan de Hooiwagen.
Zowel ten noorden als ten zuiden van project Kloosterdijck legt de gemeente een mooi robuust landschap aan met fruitbomen, speelvoorzieningen voor kinderen en ontmoetingsplekken, een perfecte verlenging van je eigen ommuurde achtertuin. 
Zodra je Kloosterdijck binnengaat, kom je echt thuis. De binnengevels zijn vormgegeven in witgrijs metselwerk met warmrode accenten en hoogteverschillen. Het binnenterrein is sfeervol ingericht, met ruimte voor parkeren, spelen én ontmoeten.

Planning en verkoop

Op dit moment worden de verkoopstukken verder uitgewerkt en is het bestemmingsplan in procedure gebracht. De woningen komen naar verwachting begin 2021 in verkoop. Uiteraard wordt je als belangstellende daar als eerste van op de hoogte gebracht, schrijf je daarom onder aan deze pagina in voor de nieuwsbrief. In Kloosterdijck is voor iedereen plek, van jonge samenwonenden tot een (samengesteld) gezin. 2, 3, 4 of zelfs 5 slaapkamers? Er is alle ruimte voor in dit veelzijdige nieuwbouwplan op steenworp afstand van Rosmalen en 's-Hertogenbosch!

Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met de makelaars van Het Waare Huis via telefoonnummer 073-5236465, zij staan je graag te woord.