Kloosterdijck schiet de hoogte in

Kloosterdijck schiet de hoogte in

De bouw van de woningen van project Kloosterdijck in Rosmalen verloopt soepel. Halverwege oktober is Janssen de Jong Bouw gestart met het gereedmaken van het grondwerk, waarna begin november de boorpalen zijn aangebracht ten behoeve van de fundering van de 30 koopwoningen. Inmiddels is de fundering aangebracht en momenteel worden de betoncasco's geproduceerd en op locatie opgebouwd. Het eerste grote blok van 11 woningen is inmiddels compleet gemonteerd.

Vanwege de coronamaatregelen kon er helaas geen start bouw-feestje plaatsvinden met de toekomstige bewoners. Zij hebben allemaal een leuk presentje ontvangen van Janssen de Jong Projectontwikkeling om deze mijlpaal niet geheel geruisloos voorbij te laten gaan. Bovendien zijn zij uitgenodigd om begin februari de vorderingen van de bouw te komen bekijken. Om dit mogelijk te maken, worden bezoekers ingedeeld in tijdvakken en gelden extra regels om de veiligheid en gezondheid van iedereen te kunnen waarborgen.
Naar verwachting worden de eerste  woningen in het 3de kwartaal opgeleverd.

24-01-22-nieuws_Kloosterdijk_bouw_3

Kloosterdijck is een bijzonder nieuwbouwplan dat als een echte eyecatcher op een terp komt te liggen, omringd door water en omkaderd door een mix aan grasland, bomen, water en riet. Aan de buitenzijde ziet het plan eruit als één geheel, robuust en karakteristiek, doordat het project geheel omsloten is door een gemetselde tuinmuur. Het complex is markant vormgegeven met een entreebrug aan de westzijde, doorgangen aan de noord- en zuidzijde en het balkon aan de oostzijde, als een venster met uitzicht op het groen rondom het complex. Een fijne intieme plek, sfeervol ingericht met ruimte voor parkeren, spelen én ontmoeten!