Inschrijftermijn voor directe toewijzing gesloten

Inschrijftermijn voor directe toewijzing gesloten

Vanaf de start verkoop op 10 maart hebben we een groot aantal inschrijfformulieren mogen ontvangen van belangstellenden, bedankt voor de interesse! Alle woningen worden op korte termijn toegewezen onder deze belangstellenden en er wordt een reservelijst opgemaakt met overige ingeschreven kandidaten.

De makelaar gaat na de toewijzing op 23 maart alle inschrijvers op de hoogte brengen van de toewijzing en de verkoopgesprekken met de eerste optanten inplannen. Het kan natuurlijk zijn dat er woningen beschikbaar komen na de verkoopgesprekken. Vanaf 24 maart tref je het inschrijfformulier weer op deze website aan en eveneens in de verkoopbrochure van Kloosterdijck. Je kunt je middels dit formulier, ook ná de inschrijfperiode, nog inschrijven op jouw favoriete woning(en).

Zodra we een woning aan je kunnen toewijzen neemt de makelaar contact met je op. Voor de inschrijfvoorwaarden en toewijzing verwijzen we graag naar de verkoopprocedure in de verkoopbrochure. Daar kun je alles nog eens rustig teruglezen.

Voor de actuele status van de bouwnummers verwijzen we je vanaf 24 maart naar de kavelkaart op deze website, daar staat per bouwnummer aangegeven of deze per direct beschikbaar is, onder optie is, dan wel verkocht is. Heb je daarnaast nog vragen dan kun je natuurlijk altijd contact zoeken met de makelaars van Het Waare Huis.