Alle woningen project Kloosterdijck verkocht!

Alle woningen project Kloosterdijck verkocht!

Een mijlpaal voor project Kloosterdijck te Rosmalen: alle 30 woningen zijn verkocht! Eind maart zijn de verkoopgesprekken bij makelaar Het Waare Huis gestart en circa twee maanden later is het plan al uitverkocht. Projectmanager Renée van Hoof: “Direct bij de start verkoop was er grote belangstelling voor het project en hebben we ontzettend veel inschrijvingen voor de hoek- en tussenwoningen ontvangen. Fantastisch om te zien dat het plan zo in de smaak valt!”

Op 7 juni jl. tekende de laatste koper zijn koopovereenkomst en aannemersovereenkomst. Christian en Lotte (zie foto) zijn de kopers van de op één na laatste woning. Ze zijn dolgelukkig met hun nieuwe woning! Plan Kloosterdijck is perfect gelegen plan aan dé entree van De Groote Wielen, met alles wat je nodig hebt in de buurt. Rosmalen en ’s-Hertogenbosch liggen op steenworp afstand. “Dit trekt een leuke, jonge en gevarieerde samenstelling van bewoners aan” volgens Renée.

Planning
De gemeente start voor de zomer met het bouwrijp maken van het plangebied, het aanleggen van de terp (waar het project op komt te liggen), de waterslinger rondom het plan en de toegangsbrug. Naar verwachting kan de bouw van de woningen door Janssen de Jong Bouw rond oktober beginnen.

Over Kloosterdijck
Kloosterdijck is bijzonder nieuwbouwplan dat als een echte eyecatcher op een terp komt te liggen, omringd door water en omkaderd door een mix aan grasland, bomen, water en riet. Aan de buitenzijde ziet het plan eruit als één geheel, robuust en karakteristiek. Het complex is markant vormgegeven met een entreebrug aan de westzijde, doorgangen aan de noord- en zuidzijde en het balkon aan de oostzijde, als een venster, met uitzicht op het groen rondom het complex. Een fijne intieme plek, sfeervol ingericht met ruimte voor parkeren, spelen én ontmoeten!