De Groote Wielen

De Groote Wielen

In De Groote Wielen woon je in een bijzonder duurzame wijk, omringd door water en groen en met alles wat je nodig hebt op loop- en fietsafstand. De wijk is onderverdeeld in verschillende woonbuurten. Vlietdijk, Hoven, Broekland en De Watertuinen liggen ten zuiden van De Groote Wielenplas. Het Centrum en De Lanen zijn gelegen aan de noordzijde van de centrale waterplas.

Water staat letterlijk en figuurlijk centraal in De Groote Wielen!

Tussen de Groote Wielen en Rosmalen zijn bedrijvenpark De Groote Vliet en de Groenzone gesitueerd. In deze omvangrijke groenstrook tref je diverse sportvelden, een 5-sterrenmanege en een tweetal basisscholen. Samen de eendjes voeren, een lekkere wandeling langs het water maken of een middagje vissen, in De Groote Wielen kan het allemaal! Water speelt dan ook een prominente rol in de wijk. Het water geeft vorm en sfeer en biedt tal van mogelijkheden voor mens en natuur.

In De Groote Wielen wordt de waterhuishouding geregeld via de innovatieve watermachine: een uniek en duurzaam gesloten watersysteem voor milieuvriendelijk waterbeheer. Wil je meer weten over het wonen in De Groote Wielen, de woonbuurten of de watermachine? Kijk dan op www.grootewielenonline.nl.

Het Groote Woonplezier beleef je in deze veelzijdige nieuwe wijk  

drukwerk_DSC0274_v1 drukwerk_DSC0648_v1

drukwerk_DSC0659_v1 drukwerk_DSC0837_v1

drukwerk_DSC1247_v1 drukwerk_DSC0289_v1

Wonen in Rosmalen

Wonen in Rosmalen

Nieuwbouwplan Kloosterdijck is gelegen in De Groote Wielen, hét nieuwe stadsdeel van de gemeente 's-Hertogenbosch. De wijk grenst aan de noordzijde van Rosmalen, een gezellig Brabantse plaats die ruim 36.000 inwoners telt.

Rosmalen geniet bekendheid dankzij het unieke Autotron, dat van automuseum omgetoverd is tot een bijzondere locatie voor evenementen en beurzen. Hier vindt onder andere jaarlijks het Tennistoernooi van Rosmalen plaats, dat wordt gezien als de ultieme voorbereiding op Wimbledon!

Vanuit Rosmalen bereik je de prachtige stad ‘s-Hertogenbosch eenvoudig met de bus, fiets of auto. Rosmalen is met De Groote Wielen dan ook ideaal voor forensen, maar de plaats biedt zelf ook een scala aan mogelijkheden. In en rondom de Dorpsstraat zijn veel winkels te vinden, van mooie speciaalzaken tot de grotere winkelketens zoals Etos en Hema. Ook zijn er leuke cafés en restaurantjes waar je kunt genieten van een hapje en een drankje of zomers lekker een terrasje kunt pakken.

 Op het gebied van onderwijs, zorg en sport zijn er tal van mogelijkheden in Rosmalen. En met de komst van Het Centrum van De Groote Wielen, direct ten noorden van nieuwbouwplan Kloosterdijck, heeft Rosmalen er tal van voorzieningen bij gekregen. Zo liggen de supermarkt, de basisschool, de sporthal en het medische centrum om de hoek!

Binnen 5 minuten rijd je vanaf Kloosterdijck de autosnelweg op en ligt de rest van Nederland aan je voeten